Door Buddho.nl


Een van de meeste bekende boeken over het boeddhisme. In dit werk geeft de eerwaarde Walpola Rahula een overzicht van het boeddhisme door het gebruik van citaten uit het boeddhistische canon.

Het is een uiterst sobere, heldere en authentieke uiteenzetting, duidelijk geschreven door iemand met een groot overzicht en inzicht in de materie.

[pdfjs-viewer url=”https%3A%2F%2Fbuddho.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2FBhante_Walpola_Rahula-What_the_Buddha_Taught.pdf” viewer_width=100% viewer_height=900px fullscreen=true download=true print=true]

Nu je hier toch bent…

… willen we je iets vragen. Deze website is gemaakt uit liefde voor het boeddhisme en boeddhistische meditatie. Wij streven ernaar om het onderwijs van de Boeddha zo helder en correct mogelijk weer te geven en toegankelijk te maken voor iedereen die erin is geïnteresseerd, zonder commerciële bedoelingen.

Om deze website te kunnen blijven onderhouden hebben we jouw steun nodig. Elk bedrag, klein of groot, is voor ons van grote waarde.

Via onze donatie pagina kun je via iDEAL een eenmalige donatie doen van minimaal 5 euro. Mocht je een kleiner bedrag willen doneren, of periodiek iets willen overmaken, dan verzoeken we je dat via je eigen bankomgeving te doen naar NL19TRIO0379724820 t.n.v. Stichting Buddho.

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:
(door je in te schrijven stem je in met ons privacybeleid)