Bhikhhu Bodhi is een van onze favoriete schrijvers uit het Theravāda-boeddhisme. Zijn werk is altijd betrouwbaar, zijn kennis en overzicht van de Pali Canon (de oude boeddhistische geschriften) bewonderenswaardig.

Dit werk over het achtvoudige pad, de weg die voert tot bevrijding van het lijden, is daar geen uitzondering op. Bhikkhu Bodhi bespreekt uitgebreid elk van de acht pad-factoren, voorzien van citaten van de Boeddha en zijn kenmerkende heldere uitleg.

Het werk is geschikt voor de beginnende beoefenaar, maar absoluut ook de moeite waard voor iedereen die al wat langer meedraait.

Nu je hier toch bent…

… willen we je iets vragen. Deze website is gemaakt uit liefde voor het boeddhisme en boeddhistische meditatie. Wij streven ernaar om het onderwijs van de Boeddha zo helder en correct mogelijk weer te geven en toegankelijk te maken voor iedereen die erin is geïnteresseerd, zonder commerciële bedoelingen.

Om deze website te kunnen blijven onderhouden hebben we jou steun nodig. Elk bedrag, klein of groot, is voor ons van grote waarde.

Via onze donatie pagina kun je via iDEAL een eenmalige donatie doen van minimaal 5 euro. Mocht je een kleiner bedrag willen doneren, of periodiek iets willen overmaken, dan verzoeken we je dat via je eigen bankomgeving te doen naar NL19TRIO0379724820 t.n.v. Stichting Buddho.

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!