Lees hier zo nu en dan een verhaaltje uit en denk er zo nu en dan aan terug. Het zal je welzijn en geluk ten goede komen!

Ajahn Chah weet als geen ander met simpele maar directe voorbeelden de Dhamma uit eigen ervaring over te brengen, of het nou gaat om moreel gedrag, meditatie of wijsheid.

De manier waarop Ajahn Chah spreekt doet ons altijd erg denken aan Ahba. Weinig worden met diepe kracht.

Nu je hier toch bent…

… willen we je iets vragen. Deze website is gemaakt uit liefde voor het boeddhisme en boeddhistische meditatie. Wij streven ernaar om het onderwijs van de Boeddha zo helder en correct mogelijk weer te geven en toegankelijk te maken voor iedereen die erin is geïnteresseerd, zonder commerciële bedoelingen.

Om deze website te kunnen blijven onderhouden hebben we jouw steun nodig. Elk bedrag, klein of groot, is voor ons van grote waarde.

Via onze donatie pagina kun je via iDEAL een eenmalige donatie doen van minimaal 5 euro. Mocht je een kleiner bedrag willen doneren, of periodiek iets willen overmaken, dan verzoeken we je dat via je eigen bankomgeving te doen naar NL19TRIO0379724820 t.n.v. Stichting Buddho.

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!