Door Buddho.nl


Deze korte documentaire, gemaakt in 1977 toont het dagelijks leven in het hoofdklooster van Ajahn Chah, Wat Pah Pong in Ubon Rachathani, Thailand.

De hoogtepunten van de film worden gevormd door inspirerende korte fragmenten van Ajahn Chah zelf, waarin hij spreekt over het leven als monnik, Dhamma en meditatie.

We krijgen ook een glimp te zien van een nog jonge Ajahn Liem (inmiddels hoofd van Ajahn Chah’s kloosters) als gerespecteerde jonge monnik, en Ajahn Anan (een van de leidende meditatieleraren van het klooster) lopend achter Ajahn Chah tijdens pindapata.

Nu je hier toch bent…

… willen we je iets vragen. Deze website is gemaakt uit liefde voor het boeddhisme en boeddhistische meditatie. Wij streven ernaar om het onderwijs van de Boeddha zo helder en correct mogelijk weer te geven en toegankelijk te maken voor iedereen die erin is geïnteresseerd, zonder commerciële bedoelingen.

Om deze website te kunnen blijven onderhouden hebben we jouw steun nodig. Elk bedrag, klein of groot, is voor ons van grote waarde.

Via onze donatie pagina kun je via iDEAL een eenmalige donatie doen van minimaal 5 euro. Mocht je een kleiner bedrag willen doneren, of periodiek iets willen overmaken, dan verzoeken we je dat via je eigen bankomgeving te doen naar NL19TRIO0379724820 t.n.v. Stichting Buddho.

Hartelijk dank voor je vrijgevigheid!